Bijblijven in je vakgebied..

Bijblijven in de techniek en de processen bij vastgoedonderhoud? Dat doe je door kennis te nemen van materialen, systemen en inspectieapparatuur, maar ook door ontwikkelingen te volgen en door te sparren met vakbroeders. Verf Advies Centrum biedt je hiervoor de volgende mogelijkheden:

Landelijke trainingen

Op verschillende locaties organiseren we technische trainingen over inspecteren, schadeoorzaken, herstelplannen en uitvoeringsprestaties. We doen dat met kleine groepen van circa 6 tot 15 personen die werkzaam zijn in het gehele spectrum van vastgoedontwikkeling, -beheer en -onderhoud. De landelijke trainingen vangen aan tussen 9.00-9.30 uur en eindigen tussen 16.00-16.30 uur. Een middagpauze met lunchbuffet maakt deel uit van de training.

Er is volop gelegenheid voor deelnemers om eigen ervaringen in te brengen en om vragen te stellen. De sfeer is informeel, het resultaat is professioneel.

Ga naar Landelijke trainingen >>

Data en inschrijven

Je kunt jezelf en/of collega’s inschrijven. Na aanmelding ontvangt elke inschrijver een bevestiging en nadere informatie over de trainingslocatie.

Ga naar Data en inschrijving >>

In-huis trainingen

Met collega’s een training volgen, afgestemd op de problematiek van de eigen organisatie? In overleg stellen we een programma met je samen van één of meer dagdelen en je kunt de thema’s en de diepgang van de training mede bepalen. De training kan, afhankelijk van het thema en de beschikbare tijd, een praktijkdeel bevatten. Hierbij passen we de opgedane kennis toe in het werk en doe je ervaring op met meetinstrumenten. Door de actieve deelname neem je de theorie beter op en blijft deze langer paraat.

De training wordt gepland wanneer het jullie het beste uitkomt. Je stelt een verduisterbare ruimte en zo nodig een lunch beschikbaar. Het is informatief, gericht, efficiënt en kostenbesparend.

In-huis trainingen hebben we voor verschillende organisaties verzorgd, onder andere over de volgende onderwerpen:
Inspecteren van gevels.
Inspectiegegevens vertalen naar onderhoudscenario’s.
Uitvoeringscontrole van gevelonderhoud.
Werken met prestatie-eisen bij gevelonderhoud.
Van traditioneel naar resultaat gericht.
Praktische verftechnologie.
Analyseren van het uitvoeringsproces (faalkostenreductie).

Heb je vragen, neem dan gerust even contact met ons op.

Ga naar contactgegevens >>

Of bel 072 561 37 27