Wij zoeken...

Het kapitaal van het Verf Advies Centrum bestaat uit haar medewerkers. Stuk voor stuk professionele en innovatieve personen met een schat aan kennis en ervaring. Als erkend leerbedrijf delen wij onze expertise graag met jonge mensen. En als werkgever bieden wij onze medewerkers de ruimte om zich volledig te ontplooien.

Vacatures

Inspecteur beschermtechniek

Kantoorhoudend: Alkmaar (werkgebied West Nederland)

Werken bij het Verf Advies Centrum betekent uitdagend werk in een inspirerende collegiale omgeving. Tot je belangrijkste taken behoort onder andere het inspecteren van schilderwerk bij woningen en gebouwen in Nederland. Ook voer je prestatiekeuringen uit op uitgevoerd werk.

Na een gedegen interne opleiding ga je zelfstandig aan de slag. Hiervoor krijg je een auto ter beschikking. De medewerker die we zoeken heeft een afgeronde opleiding MBO beschermtechniek en is in bezit van het rijbewijs B. Het Verf Advies Centrum hecht veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

Voel je ervoor bij ons te komen werken stuur dan een sollicitatiebrief en een CV aan het Verf Advies Centrum B.V. t.a.v. Michiel von Balluseck, E-mail: info@verfadviescentrum.nl.

Voor meer informatie kan je altijd even contact opnemen met Michiel von Balluseck, telefoon 072 561 37 27.

Stageplaatsen

Het Verf Advies Centrum is als erkend leerbedrijf ingeschreven bij de  Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Op onze vestigingen in Alkmaar, Ermelo en Oirschot hebben wij geregeld stages en afstudeerplaatsen voor MBO- en HBO-studenten met interesse in het onderhouden van vastgoed. Wilt u kennismaken? Klik hier.